Copenhagen Beauty Clinic

Hos Copenhagen Beauty Clinic tilbyder vi en lang række behandlinger til dig. Vi har specialister til et hvert område, så vi sikre vores kunder de bedste behandlinger. 

Copenhagen Beauty School

På skolen uddanner vi alle og har både kurser og uddannelser til nybegyndere og masterclasses hvis man ønsker at dygtiggøre sig yderligere og være med på de seneste trends.

Vores nøje udvalgte undervisningsteam består blandt andet af professionelle kosmetologer, vippeteknikere, pmu masters mv. Vi forsikre dig som elev, at du bliver undervist i al relevant teori i professionel grad, såsom anatomi, fysiologi, dermatologi, produktindhold mv.

Jagtvej 76, 2200 København

Shifa
Kosmetolog

Shifa er klinikkens erfarende kosmetolog. Hun er uddannet tilbage i 2017 på kosmetologskolen, CIDESCO, med en afsluttende eksamen hvor hun afsluttede uddannelsen med et flot 12-tal. Efter sin uddannelse har Shifa prøvet kræfter af med utallige ansigts- og kropsbehandlinger, for at finde frem til de bedste på markedet. Hun har i to år arbejdet i en lægeklinik hvor hun fik yderligere erfaringer og kompetencer, som en klassisk kosmetolog ikke har.

Helene
Sygeplejerske

Helene er klinikkens sygeplejerske, som står med ansvaret for laser konsultationer og behandlinger.
Med hendes mange års erfaringer som sygeplejerske i sygehussektoren, har Helene opbygget en høj faglig viden for bla. anatomi og fysiologi, som er med til at give dig en grundig konsultation og en sikker behandling, hvor intet bliver overset.

Frieda
Kosmetisk Tatovør

Frieda er uddannet kosmetisk tatovør i Copenhagen Beauty School, hvor hun til eksamen scorede top point. Hun er perfektionist til fingerspidserne, hvilket tydeligt kan ses i hendes arbejde med bryn.
Frieda udfører klinikkens “Permanent makeup” behandlinger samt “Deluxe browstyling”