Manicure og pedicure prisliste

Manicure 

 1. Klassisk Manicure  – 249,-
 2. Spa Klassisk Manicure – 499,-
 3. Gellak – 399,-
 4. Nyt sæt Negle Forlængelse – 599,-
 5. Nyt sæt Negle Forstærkning – 499,-
 6. Negle Opfyldning – 449,- 
 7. Fjern af alle produkter – 299,-
 8. Simple Negle Design – 50,- 
 9. Kompliceret Negle Design som tilkøb – 99,-
 10. Ekstrem Negleforlængelse som tilkøb – 99,-
 11. Paraffin – 299,-

Pedicure

 1. Klassisk Pedicure – 299,-
 2. Spa Klassisk Pedicure – 549,-
 3. Pedicure med Gellak – 399,- 
 4. Deluxe Pedicure – 999,-
 5. Paraffin  – 299,- 

Manicure behandling 

 1. Klassisk Manicure består af håndbad, behandling af neglebånd, polering og filning at dit negle i en flot form ,og lak med klar eller  farve lak. Afslutning med neglebåndsolie og håndmassage.
 2. Spa Klassisk Manicure Består af håndbad, behandling af neglebånd, polering og file at dit negle i en flot form ,og lak med klar eller  farve lak. Afslutning med neglebåndsolie, håndmassage og paraffine behandling. 

Pedicure behandling 

 1. Klassisk Pedicure Indeholder et afslappende fodbad med havsalt. behandling af neglebånd, klipning og formning af negle, fjernelse af hård hud, filning og skrubning af fødder. Afslutter med negle lak ,negleolie og en skøn fodmassage.
 2. Spa Klassisk Pedicure Indeholder et afslappende fodbad med havsalt. behandling af neglebånd, klipning og formning af negle, fjernelse af hård hud, filning og skrubning af fødder. Afslutter med negle lak ,negleolie og en skøn fodmassage. Afsluttes med paraffin behandling. 
 3. Deluxe Pedicure Indeholder et afslappende fodbad med havsalt. behandling af neglebånd, klipning og formning af negle, fjernelse af hård hud med en professionelt produkter. Afslutter med negle lak ,negleolie og en skøn fodmassage. Afslutte med paraffin behandling.