Bodytoning

Hvad er bodytoning?

Bodytoning er en ikke operativ kropstoning behandling, hvor der benyttes fokuseret ultraly, til at nedbryde fedt- og affaldsstofdepoter, uden smerte, på alle områder af kroppen! Bodytoning er en af de mest avanceret behandlinger inden for vægttab og opstramning.​

Ultralyden rammer kun vævet som er modtagelig for mekanisk varme, uden at skade hverken huden, nerver, blodårer og muskler. 

Behandlingen

Behandlingen vil udføres efter en konsultation for sikre, at du er egnet til behandlingen. Der vil tages billeder af de områder der ønskes behandlet, dette føres i vores journalsystem. Der foretages en kort undersøgelse hvor områderne måles og tegnes op. Derefter udføres behandlingen på det ønskede område.

Længden af behandling kommer an på behandlings stedets størrelse og hvor mange steder man ønsker behandlet. Typisk vare behandlingen 45-60 min. Behandlingen er behagelig og uden hævelse, du vil kun opleve en prikkende fornemmelse eller varme når håndstykket køres over hudområdet.

Kropsbehandlinger

PRAKTISKE INFORMATIONER

Lige efter behandlingen kan du udføre dine vanlige gøremål og aktiviteter, vi vil råde klienten til, at føre en sund og aktiv livsstil for at opnå gode resultater.

Dette afhænger af omfanget af fedt reduktion der ønskes, 3 behandlinger kan være påkrævet, selvom dit individuelle forløb kan kræve mere eller mindre. Med bodytoning opnår man en reduktion på 1-2 cm (omfang) af det behandlet område efter en behandling. Behandlingens holdbarhed anhængere af din egen livsstil, derfor anbefaler vi at kombinere behandlingen med en sund og aktiv livsstil. Hver behandling kræver en måneds pause, dette er nødvendigt for at kroppen naturligt kan udskille de nedbrudte fedt- og affaldsstofdepoter.

  • Forhøjet kolesterol
  • Gravide
  • Hepatitis
  • Kemo patienter
  • Immunsystem sygdom
  • Åbent sår på behandlingsområdet
  • Klienter der tager medicin, som har en effekt på fedtstofskiftet