Kurset er for dig, som drømmer om at blive selvstændig eller arbejde på klinik

Drømmer du om et detaljeret arbejde med vipper og yde professionel service? Så er vores lash extensions kursus perfekt for dig.

Dette medfølger i prisen:

  • Produkter til 10 kunder​
  • Bryn farver
  • Certifikat
  • Efterfølgende support
  • Medlemskab af lukket gruppe
  • Eksklusive rabatter på yderligere kurser

Inkl. bonus lektion med styling og farvning af bryn. På et Browlamination kursus bliver du introduceret til produkterne og du bliver grundigt oplært i teori og alle de bedste metoder.

Du vil på dagen se udførelsen af en Browlamination behandling og der vil være hands-on træning på modeller efterfølgende. Kurset tager 6 timer inkl. eksamen.

ØKONOMI

For se priser på vores uddannelser og kurser, kan du klikke på knappen nedenfor eller gå til siden “PRISER” i menuen.

Se priser på kurser og uddannelser

Brow lamination kursus

PRAKTISK INFO

For at blive optaget som kursist til lash extensions kurset i Copenhagen Beauty School skal du minimum være fyldt 16 år.

Vi forventer du er stabil, moden, ansvarsfuld og engageret. Du skal ligeledes være i stand til at skabe en tryg og rolig stemning iblandt kursister og klienter.

Under praktiske del af kurset i klinikken, skal du have en ren kropshygiejne, tøjet må ikke være vulgært (ikke nogen nedringet overdel og underdelen minimum omkring knælængde) og håret skal være opsat. Vi forventer også af dig, at du er meget engageret i din uddannelse, at du er pligtopfyldende, serviceminded og efterlever alle skolens regler og krav.

Hvis du har flere spørgsmål omkring skolens uddannelser og kurser, så er velkommen til at kontakte os via. e-mail: cphbeautyschool@gmail.com eller ringe til en studieansvarlig:

Dansk/engelsk
Tlf.: 28 44 04 91
Arabisk/dansk/engelsk

Tlf. 27 84 80 75