Hvad er bio-microneedling?

Bio-microneedling er en helt ny metode til behandling af rynker, acne, pigmenter og ujævnheder – helt uden nåle, kemikalier eller syrer!

Behandlingen bliver lavet med svampespiculer, som er udvundet fra ferskvandsøer og giver samme effekt som en nålebehandling, dog uden at give pigmentproblemer. Denne behandling stimulere huden, ved at gå ned i de dybe lag og revitaliserer huden intensivt. Allerede efter en uge vil man kunne se at huden er blevet glattere og har mindre synlig rynker, acne samt pigmenter og ar.

Det er individuelt hvor mange behandlinger det kræver for at opnå det ønskede resultat, da ikke alle har samme udgangspunkt fra start – det er noget som vores søde personale vil hjælpe med at vurdere, således at det bliver afstemt fra start.

Hvordan virker det?

Omkring 3 millioner siliceous-nåle, som er mikroskopiske bio nåle, masseres igennem huden lag og stimulere hudens ar-helings process, som går ind og øger fornyelsen af hudceller. Bio-microneedling behandlingen sætter huden i gang med at danne kollagen og elastin og der vil allerede kunne ses et effektivt resultat, så snart at huden har helet sig selv.

 

Hvem er behandlingen til?

  • Egnet til alle hudtyper
  • Alle aldre
  • Kan benyttes hele året

Bio-microneedling behandling

PRAKTISKE INFORMATIONER

Behandlingen tager ca. 25 min. og vi anbefaler dig at komme hver 4. – 5. uge for at vedligeholde for at vedligeholde det flotte resultat.