UDDANNELSEN ER FOR DIG, SOM DRØMMER OM AT BLIVE SELVSTÆNDIG ELLER ARBEJDE PÅ KLINIK

Drømmer du om at arbejde med huden og yde professionelle ansigtsbehandlinger?
Så er vores ansigtskosmetolog uddannelse den helt rette for dig.
Copenhagen Beauty School tilbyder nu uddannelsen som ansigtskosmetolog. Uddannelsen er for dig, som drømmer om at blive selvstændig eller arbejde i klinik, efter en relativ kort men samtidig meget grunding og professionel uddannelse.

UDDANNELSESFØRLØBET

Uddannelsen er delt op i 3 dele.
1. del – Den teoretiske del
2. del – Den praktiske del
3. del – Eksamen

Du vil blive grundigt undervist i følgende:

 •  Anatomi og dermatologi
 • Kemikalier og syrer
 • Ansigtsbehandlinger
 • Analyse af hudtyper
 • Hudrensning teknikker
 • Damp, exfoliering, ansigtsmasker og peeling produkter
 • Ansigtsmassage tekniker
 • Farve af øjenbryn og øjenvipper
 • Daglig hudpleje
 • Hygiejne og desinfektion af udstyr

Både den teoretiske og praktiske del samt eksamen foregår på samme adresse. Du skal heller ikke bruge tid på at søge praktikplads, da du ved tilmeldelse af uddannelsen på forhånd har sikret dig en praktikplads i skolens klinik, Copenhagen Beauty Clinic, som har samme adresse som skolen. At hele uddannelsen og praktikopholdet afholdes på samme adresse, har stor betydning for eleverne, da de kan fortsætte hele uddannelsen i de trykke rammer som de kender og kan fra start til slut følges ad med de samme elever og den samme underviser og vejleder.
For at blive en dygtig ansigtskosmetolog er det nødvendigt at øve sig igen og igen. Dette gøres på klinikkens klienter som betaler for en modelbehandling, som er et beløb langt billigere end en behandling udøvet af en færdig uddannet kosmetolog. Behandlingerne bliver superviseret af skolens lærer Shifa, som altid står til rådighed med rådgivning og inspiration.

Se priser på kurser og uddannelser

PRAKTISK INFO

Varighed: 2,5 måned

300 timers undervisning, delvist fysisk fremmøde og hjemmestudie

Optagelse af uddannelsen som ansigtskosmetolog
For at blive optaget som elev til uddannelsen ansigtskosmetolog i Copenhagen Beauty School skal du minimum være fyldt 17 år.

Vi forventer du er stabil, moden, ansvarsfuld og engageret. Du skal ligeledes være i stand til at skabe en tryg og rolig stemning iblandt elever og klienter.

Under praktikopholdet i klinikken, skal du have en ren kropshygiejne, du skal have tilklippet og rene negle, bære kittel og håret skal være opsat. Vi forventer også af dig, at du er meget engageret i din uddannelse, at du er pligtopfyldende, serviceminded og efterlever alle skolens regler og krav.

Hvis du har flere spørgsmål omkring skolens uddannelser og kurser, så er velkommen til at kontakte os via. e-mail: cphbeautyschool@gmail.com eller ringe til en studieansvarlig:

Dansk/engelsk
Tlf.: 28 44 04 91
Arabisk/dansk/engelsk
Tlf. 27 84 80 75

DER ER FLERE HOLD AT VÆLGE IMELLEM

Hos Copenhagen Beauty School har vi stor forståelse for, at mange allerede er i job eller har børn som skal passes imens man tager ansigtskosmetolog uddannelsen. Derfor stræber vi efter at gøre det så nemt som muligt for dig, som elev. Du kan derfor vælge imellem disse tre hold.

 • Morgen
 • Aften hold
 • Weekend hold
 • Vi tilbyder også undervisningen på forskellige sprog
 • Dansk
 • Engelsk
 • Arabisk
 • Romansk

HVERDAGSHOLD

1. del af uddannelsen starter med en varm og hyggelig velkomst og du skal møde din lærer og lære de andre elever lidt bedre at kende. Derefter går den teoretiske del af undervisningen i gang.
Til dig som tilmelder sig et aftenhold, så skal du have 15 teoretiske og spændende lektioner. Når den teoretiske del af undervisningen er færdig går 2. del i gang.
I 2. del af uddannelsen så skal al din teoretiske viden praktiseres på levende modeller. De næste 4 lørdage står på udøvelse af behandlinger, kundeservice og salg. Dagene forløber sig præcist ligesom en almindelig arbejdsplads i en klinik, så du bliver godt udrustet med erfaring, råd og kundehåndtering inden du er færdig med din uddannelse og står på egne ben.

WEEKENDHOLD

1. del af uddannelsen starter præcist på samme måde som aftenholdene, med en varm og hyggelig velkomst og du skal møde din lærer og lære de andre elever lidt bedre at kende. Derefter går den teoretiske del af undervisningen i gang.
Som en elev på vores weekend hold, så skal du have 6 teoretiske og spændende lektioner. Når den teoretiske del af undervisningen er færdig går 2. del i gang.
I 2. del af uddannelsen så skal al din teoretiske viden praktiseres på levende modeller. De næste 2 weekender står på udøvelse af behandlinger, kundeservice og salg. Dagene forløber sig præcist ligesom en almindelig arbejdsplads i en klinik, så du bliver godt udrustet med erfaring, råd og kundehåndtering inden du er færdig med din uddannelse og står på egne ben.

EKSAMEN

For at modtage dit diplom skal du bestå din afsluttende eksamen.

Den består af 3 dele:

 1. del – Multiple choise prøve
 2. del – Praktisk prøve
 3. del – Case prøve

Multible choise er en skriftlig prøve, hvor eleven vil blive testet i sin teoretiske viden. Du skal bestå denne test for at kunne gå op til de to efterfølgende prøver. I den 2 del af eksamen, skal der laves en praktisk prøve, som består af en ansigtsbehandling. Du vil her blive grundigt observeret under behandlingen fra start til slut og her vil blive lavet en samlet vurdering på, hvordan du har klaret dig. Her vil blive lagt vægt på:

 • Hvordan du tager imod klienten
 • Hudanalyse og hvilken ansigtsbehandling du vil vurdere, er bedst egnet til klientens hud
 • Udførslen af din behandling
 • Dit salg og afsluttende vejledning til kunden

For at kunne gå op til 3. og sidste del af eksamen, skal du have bestået del 1 og del 2 af eksamen.

Til din sidste prøve skal du ind til din lærer og vores sensor (læge) og besvare en case prøve. Du vil få en problemstilling, hvor der kræves, at du bruger din viden og kan argumentere for dine beslutninger til løsningen af din case. Denne test kan sammenlignes med en krævende situation, som kan forekomme, når man arbejder med huden og mennesker i en klinik.

Som elev skal du bestå alle tre prøver for, at samlet kunne bestå den afsluttende eksamen og dermed modtage dit diplom og blive en færdiguddannet ansigtskosmetolog.

REEKSAMEN

Det er muligt at gå til reeksamen 2 gange. Hvis 2. reeksamen ikke bestås, skal man tilmelde sig et nyt uddannelseshold og betale på ny for, at kunne gå til eksamen igen. Tidspunktet for reeksamen aftales individuelt. Beløb for reeksamen 1500 kr.